Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 17-03-2018, 00:52   #95
marcin'ek
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał wowo213 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... a u was też tak jest?,czy może mi się taka akcja zdarzyła ?
No umnie to samo ale tylko z lewej strony. Ta podkladka jest jakas niewymiarowa albo krzywo przyklejona. W poprzedniej generacji byla grubsza i lepiej spasowana. Jak bedzie cieplej to sobie podkleje czyms ta ramke zeby nie obijala lakieru (w aucie niemam zadnych odglosow).

Cytat:
Napisał wowo213 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
widziałem ,że marcin'ek kupiłeś w tym samym salonie co Ja i ten sam kolor
Tam w salonie, a w zasadzie przed [emoji6] to zrobilem tylko fotke, bo potrzebowalem porownac ten kolor z Blue Wave (taki mieli u mnie), a widzialem na jakims filmiku promocyjnym ze tam maja Ruby Red.

Cytat:
Zauważyłem,że na sklepie forda cena maty została trochę obniżona
ale dalej 230 zł za trochę gumy to moim zdaniem stanowczo za dużo...
No zgadza sie, troche za duzo. Ja ta mate i komplet dywanikow gumowych wyszarpalem od dealera gratis [emoji4] a materialowe (czy z czego one sa) chyba bede sprzedawal.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka