View Single Post
Stary 17-03-2018, 19:51   #3
Adam84
ford::beginner

Imię: Adam
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2.0 TDCI 130 KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Parktronic,oraz sterowanie radiem z kierownicy,podświetlenie zegarów

Cytat:
Napisał peteypee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ad.1 może być czujnik może być wiązka. Jeśli myślisz ze hak to spróbuj wyjac czujniki ze zderzaka i umiesc tak żeby nie lapaly haka i się dowiesz. Chyba ze prościej zdjąć hak. Nie wiem jak to wygląda. Tak czy inaczej hak nie powinien w sumie przeszkadzać...
Ad2 może sam pilot uszkodzony? Lub wiązka ? Trzebaby od tego zacząć. Co do telefonu to już nie powiem nic bo nie znam radia.
Ad3 włączasz trzymając przycisk kasowania licznika dziennego i włączasz zapłon. Przycisk trzymasz aż wskazówki zegarów przejada cala skale. Przyciskiem przelaczasz kolejne opcje. Test zegarow, kontrolek czy swieca, dtc i kilka innych rzeczy.
Ad4 zwykle zaroweczki jak od postojowej z tego co pamietam. Ojciec zakladal ledy ale kiepsko wyglądają bo nie rozpraszaja dobrze światła.
Sprawdzę hak mam zdejmowany to zobaczę.
Mam jeszcze jeden problem zawiesza mi się wskaźnik paliwa było np na 250 km paliwa a po ponownym odpaleniu pokazuje że jest zero.
Pływak ? Idzie to czyścić jakoś?
Adam84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem