Cytat:
|
wymiana radia z wersji "średniej" na Sony nie dałaby już tak odczuwalnych efektów
|
Też o tym pomyślałem. A ja miałem właśnie 1 model poniżej Sony. A w ogóle u mnie chyba jest wzmacniacz anteny, bo wyszukiwanie automatyczne mi działa poprawnie.
Testowo moduł GPSM możesz położyć za wyświetlaczem. Bez problemu złapie fixa. Ja tam mam antenę do nawigacji. Jeśli to tylko zdjęcie osłony słupka, to postaram się zobaczyć jak jest u mnie. Jak nie zapomnę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylne boczki zdejmuje się ciut gorzej, bo dostęp słaby, a sam plastik mniej sztywny. Ułatwię Ci trochę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2 śruby są pod plastikową małą osłoną przy progu (osłona na wcisk), 2 kolejne w tym malutkim schowku obok przełącznika szyby pod gumową nakładką. Po wyjęciu tego schowka/przełącznika są kolejne dwie. Plastik na słupku też trzeba zdjąć. Za to demontaż tylnego boczku można robić też od góry, bo nie nachodzi na drzwi.
W Warszawie kojarzę jeszcze kolegę BrudnyHenryk. Poszukaj w tematach o zmianie mocy, modyfikacjach Focusa i Fiesty. Liczebność aut kilkanaście razy większa, a tam się "reklamują".
Swoją drogą przetestuj automatyczne ryglowanie centralnego po ruszeniu (jeśli byś chciał oczywiście), bo u mnie nie zadziałało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie to jeszcze zaciekawił sposób montażu bocznej szybki na plastikowe kołki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widziałem to wcześniej, ale zapomniałem wspomnieć.