Temat: [Focus 2008-2011] Opony 205/50/R17
View Single Post
Stary 19-03-2018, 19:04   #14
Grzegorz MX
Jeżdże Toyotą :-)

Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
Domyślnie Odp: Opony 205/50/R17

Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Grzegorzu, skoro zdrowie jest takie cenne, czemu w takim razie jeździsz Fordem, a nie zdobywcą 98% punktów Euro NCAP w kategorii ochrony kierowcy, Volvo XC60 drugiej generacji?

.
Przyjacielu, na codzień jeżdżę Hondą CRV (93% adult occupant wg NCAP) a dotychczas jeździłem Nissanem X-trailem T31 (75% adult occupant wg NCAP). Taka okolica / tacy kierowcy / takie ryzyko. Z kolegą @berater z tego forum mamy/mieliśmy T31.

Focus to moja druga młodość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i przyjemność. Są w rodzinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dbaj o siebie!!

Bump: @Dudziorek

wysłałem moje reco na priv w dwóch wiadomościach z opisem dlaczego / gdzie kupić (2 miejsca).
Szerokości.

Ostatnio edytowane przez Grzegorz MX ; 19-03-2018 o 19:28
Grzegorz MX jest offline   Odpowiedź z Cytatem