Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 19-03-2018, 23:39   #99
wowo213
ford::average

Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał marcin'ek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No umnie to samo ale tylko z lewej strony. Ta podkladka jest jakas niewymiarowa albo krzywo przyklejona. W poprzedniej generacji byla grubsza i lepiej spasowana. Jak bedzie cieplej to sobie podkleje czyms ta ramke zeby nie obijala lakieru (w aucie niemam zadnych odglosow).

Tam w salonie, a w zasadzie przed [emoji6] to zrobilem tylko fotke, bo potrzebowalem porownac ten kolor z Blue Wave (taki mieli u mnie), a widzialem na jakims filmiku promocyjnym ze tam maja Ruby Red.

No zgadza sie, troche za duzo. Ja ta mate i komplet dywanikow gumowych wyszarpalem od dealera gratis [emoji4] a materialowe (czy z czego one sa) chyba bede sprzedawal.
ad1
Ok dzięki za odpowiedź,bo już myślałem,że to u mnie taką popelinę odwalili

ad2
heh myślałem,że to twój na avku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też chciałem tego blue wawe ale mieli już 2 sztuki ruby reda,ale też jest ładny ten kolor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ad3
Mi tylko dywaniki gumowe dali gratis,a wgl wtedy nie myślałem o tej macie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale trudno poczekam może na jakiejś aukcji się pojawi i kupie

co do tych chlapaczy,może na lato zamontuje jeszcze się zobaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wowo213 jest offline   Odpowiedź z Cytatem