Cytat:
|
No umnie to samo ale tylko z lewej strony. Ta podkladka jest jakas niewymiarowa albo krzywo przyklejona. W poprzedniej generacji byla grubsza i lepiej spasowana. Jak bedzie cieplej to sobie podkleje czyms ta ramke zeby nie obijala lakieru (w aucie niemam zadnych odglosow).
Tam w salonie, a w zasadzie przed [emoji6] to zrobilem tylko fotke, bo potrzebowalem porownac ten kolor z Blue Wave (taki mieli u mnie), a widzialem na jakims filmiku promocyjnym ze tam maja Ruby Red.
No zgadza sie, troche za duzo. Ja ta mate i komplet dywanikow gumowych wyszarpalem od dealera gratis [emoji4] a materialowe (czy z czego one sa) chyba bede sprzedawal.
|
ad1
Ok dzięki za odpowiedź,bo już myślałem,że to u mnie taką popelinę odwalili
ad2
heh myślałem,że to twój na avku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. też chciałem tego blue wawe ale mieli już 2 sztuki ruby reda,ale też jest ładny ten kolor
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ad3
Mi tylko dywaniki gumowe dali gratis,a wgl wtedy nie myślałem o tej macie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale trudno poczekam może na jakiejś aukcji się pojawi i kupie
co do tych chlapaczy,może na lato zamontuje jeszcze się zobaczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.