Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 22-03-2018, 11:08   #1137
DAMIAN-24
ford::average

Model: Fiesta ST MK8
Silnik: 1.5 EB 200KM
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Spalanie 2.0 Ecoboost

Cytat:
Napisał totek2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem teraz kilka dni dodge'a 3,6L 285KM, średnia wyszła mi 20,5L.
Znajomy który jeździł tym autem mówił że jemu wychodziło 13L a jego żonie 15L.
Czyli właściciele schodzą niżej jeszcze, a jak się wsiada do takiego auta na kilka dni to żal nie cisnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał mario13 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Które ?
2.0 TDCi obecne są bardzo dobre, w Mondeo i S-maxie bardzo ciche i z dużą kulturą pracy(dużo większą niż np. 2.0 TDI w Audi Q5 z 2016 roku, z nowym nie porównuję bo nie wiem).

A mam też 2.0 TDCi(już to z AdBlue) w Transicie Customie L2H2 2016, to kultura pracy jak w dostawczaku ale za to nigdy mi nie spalił więcej niż 10 litrów, a w trasie potrafi zejść do lekko ponad 8 litrów.

Zresztą nie słyszy się o awaryjności 2.0 TDCi już od 2007 roku, a spalanie mają dobre i osiągi w normie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DAMIAN-24 jest offline   Odpowiedź z Cytatem