To głównie brak wolnego czasu i odpowiedniej pogody. Nie mam garażu, na dworze lodówa, szybko robi się ciemno, więc ostatecznie zdecydowałem się na skorzystanie z garażu na godziny na Kalksztajnów w Gdyni. Świetna sprawa, bo wszystkie narzędzia są na miejscu, a z rozgrzebanym samochodem przy braku jakiegoś śrubokrętu o specyficznej długości nie ma nawet jak podjechać do sklepu. Garaż ogrzewany (chociaż i tak było tylko +10). Montaż czujnika temperatury, zmiana kierownicy, schowanie kabla do kamerki w słupku, dołożenie drugiej lampki w bagażniku zajęło mi i koledze (obaj jesteśmy totalnymi amatorami i takie modowanie Focusa robiliśmy pierwszy raz) jakieś 5.5h. Za wynajęcie garażu na ten czas zapłaciłem stówę, więc chyba dobra stawka. Teraz pewnie uwinęlibyśmy się w dwie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to jak ze wszystkim - jak się wie co się robi to jest dużo prościej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.