Cytat:
zajefane jest to że prawie wszystkie wątki na FCP odkąd jestem na tym forum dotyczące spalanie w autkach z silnikami Pb pod maską przeradzają się wcześniej czy później w licytację jakie do dizle są fajne i mało palą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na szczęście, póki co mam wyrąbane na spalanie auta i fajnie mi z tym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... może kiedyś jak będę na emeryturze z ZUS`u (a przysłali mi ostatnio że dostanę 375zł/miesiąc) to zacznę się martwić tym ile pali autko. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja bym wtedy wybrał LPG
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po 3.0 TDI i 2.0 TDCi mam dość klekotów(mimo, że nie są to złe silniki) i kolejna będzie benzyna minimum 3 litry. Zresztą to jak benzyna chodzi już jest fajne, że nie jedziesz na momencie obrotowym tylko cały zakres obrotów daje frajdę + dźwięk + lekkość odpalania + cisza + brak DPFów(jeszcze)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.