@
lukaszooo
: sugeruję sprawdzić w podsufitce czy nie masz (lub ta Pani) doprowadzonego kabelka do kontrolki airbagu w podsufitce.
Ja w zeszły weekend instalowałem górny panel pod mikrofon w TREND i po wycięciu otworu... zaskoczony znalazłem wtyczkę ładnie przyklejona do boku i zabezpieczoną gąbka.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fota zapożyczona z poprzedniego posta:
Tak wygląda to po instalacji z kontrolką: (foto zapożyczone): Ja mam takie bez kontrolki - pewnie poszedłbym w wariant kontrolki gdybym wiedział o kabelku...
Jest to jedna z 2 wtyczek jakie znalazłem nie używana w swoim TREND bieda samochodzie i czekające na wykorzystanie. Kolejna to własnie z boku obok pasażera (koło schowka) pod wyłacznik poduszki.
Czyli - na pewno tez masz doprowadzony kabelek do boku do wyłącznika - czyli kabelki wszędzie są. wystarczy zakupić wyłącznik (50zł na ALLE) + panel górny z odpowiednim wyposażeniem (kontrolka to chyba w ASO tylko - a sam panel za 60zł można odszukać) - nóż i w 2h sie wyrobisz. Czy to jakoś sie aktywuje nie wiem - ale gdzieś jest wątek o tym...
-> TUTAJ <-