Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki
Ale ja nie zamierzam się spierać o to która lepsza, bo wejdziemy zaraz w dyskusję czy nawigacja to też kamera do nagrywania, urządzenie HUD, czy informator o cenie paliw, itp. To są rzeczy różniące poszczególne rozwiązania i każdy klient dobiera produkt pod swoje potrzeby. Mi wystarczyłaby nawigacja fordowska gdyby miała prawidłowo działającą aktualizację dróg oraz informowała (współpracowała) o natężeniu ruchu. Ale tak się nie dzieje, więc bardzo często jadąc na drugą stronę rodzinnego miasta zaglądam do GoogleMaps gdyż wiem, że mój czas przejazdu będzie się różnić od zaplanowanego o 1-2 minuty.
Osobiście gdybym musiał zdecydować się na jedną nawigację, która po prostu dowiezie mnie bezproblemowo do celu, w możliwie krótkim czasie, najlepszymi z dostępnych dróg, powiadomi o utrudnieniach to wiem, że mogę mieć to wszystko niekoniecznie z płatnego produktu. A jak mam ochotę na majonezy to i takie znajdę za rozsądne pieniądze. I to jest dla klientów fajne.