Cytat:
Jaka jest jasność wyświetlacza w tych radiach - da się "bardzo mocno" ściemnić?
Teraz w innym aucie mam jakiegoś chinola i ekran nawet maksymalnie ściemniony nocą ostro daje po oczach...
Jakie macie najkrótsze czasy uruchamiania? Sa jakies radia schodzące poniżej 10s?
No i tak zupełnie subiektywnie - warto szarpać się na najdroższe opcje (koło 300$, np takie:
https://bit.ly/2pLzNZL
)? Czy lepiej iść w najtańszą opcję, bo to wszystko prawie to samo?
W tych droższych jest niby 4GB RAM, octa-core i Android 8.0, ale jeśli nowszy android "zjada" całą nadwyżkę mocy, to sam fakt posiadania nowszego androida jakoś mnie nie kręci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie wiem do jakiego auta kuoujesz, ale ta wersja nie pasuje do mondeo/S-Max.
Ja mam najtańszego chińczyka za 600zl i w sumie wszytsko działa jak trzeba. Podświetlenie da się sciemnic do rozsądnego poziomu, tak że w nocy wogole nie przeszkadza. Działa nawet z automatycznymi światłami, że przelacza podświetlenie dzień / noc. Po paru miesiącach używania, skusilbym się na lepszą wersję. Z lepszy prockiem, ekranem IPS i tpms-em. Ostatnio pojawiły się wersje 10cali z ekranem wystającym u góry, za 1200. Chyba najlepsza opcja aktualnie.
Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka