Cytat:
I proszę jaki ładny upgrade Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja widzę ze w ogóle masz fioła (pozytywnego) żeby go doposażyć we wszystko co możliwe. Ja wiem że łatwo mówić "po fakcie", ale czy kosztowo nie wyjdzie Cię to drożej jak sprzedać tego a kupić takiego jak chcesz? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
a dziękuje , właśnie ost o tym pomyślałem bo wydałem około 11 tysiaków , a St line zaczynają się od 12 ale widziałem i taniej ale tez i drożej ( rożnie to bywa). Ciężko stwierdzić ale coś w tym jest , tyle ze musiał bym mieć kasę za jednym zamachem a tak to dokładam po troszku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ps1. jeszcze tylko sync 3 i będzie wszystko co chciałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
reszta już jest:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.