Temat: [S-MAX 2006-2015] Jakie felgi i opony
View Single Post
Stary 08-04-2018, 18:29   #690
Gold1s
ford::amateur

Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Rozmiar felgi i opony

Cytat:
Napisał gunter2079 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Popatrz co chcesz
No właśnie chciałbym wiedzieć, co powinienem szukać, a potem szukać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Cytat:
Napisał gunter2079 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
inny niz producent zaleca pytaj
Stąd moje pytanie, gdyż nie mam pojęcia, jakie producent zaleca. W instrukcji wyczytałem tylko o oponach, nic o felgach. Chciałbym otrzymać informację od fachowców znajdujących się na tym forum, gdyż po prostu się na tym nie znam, a nie chcę kupić złych kół.

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to w instrukcji obsługi jest dosyć dużo napisane.
O oponach tak, nic o felgach aluminiowych.

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
najlepiej znaleźć sobie w necie jakiś folder reklamowy Forda S-Max. Tam będą też fabrycznie dobrane rozmiary felg aluminiowych.
Czy możesz wyjaśnić o jaki folder chodzi?

Tak jak napisałem - nie znam się na tym, nie chcę kupić bubla. W niektórych postach jest to niejasno napisane, pobieżnie, a ja chciałbym otrzymać od kogoś*kompetentnego - odpowiednie informacje - o które serdecznie proszę.
Gold1s jest offline   Odpowiedź z Cytatem