View Single Post
Stary 10-04-2018, 11:10   #142
hindus
ford::expert

Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: podłączenie rejestratora jazdy (kamerki)

Dzię
Cytat:
Napisał gregory.p Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do podłączenia "ukradłem" prąd po kluczyku z gem'a przy pomocy takiego oto wynalazku
Wielkie dzięki za podpowiedź, też nabyłem taki wynalazek (oczywiście w pierwszej chwili nie ogarnąłem i kupiłem dla "dużych" bezpieczników, a w Focusie mamy przecież rozmiar mini! Więc czekały mnie dodatkowe zakupy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bezpiecznik 115. Prawego słupka nie ściągałem, wystarczy zdjąć uszczelkę i już można prowadzić kable.

Cytat:
Napisał gregory.p Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a minus bierzesz skądkolwiek.
No właśnie, niby skądkolwiek, ale... osobiście chwyciłem się metalowej osłony przy tunelu nagrzewnicy. Były tam dziurki, więc mocno zakręciłem kawałek drutu i zalutowałem całość; działa i nawet potrząsanie kablem nie urywa zasilania, ale jestem ciekaw skąd Wy braliście masę?
hindus jest offline   Odpowiedź z Cytatem