Ustawienie przełącznika zmiany trybów jazdy zaraz obok TCS Off - no brawo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W ogóle ten zestaw mi całkowicie nie podchodzi.
Za dużo przycisków w jednym miejscu ułożone w taki sposób, że trzeba się będzie nieźle "wytresować" żeby nie robić błędów.
Wciąż tylko jedno gniazdo USB z przodu, gdzie koszt dodania dodatkowego jest "znikomy".
Obstawiam że drugi w podłokietniku, ale wolałbym żeby z przodu były dwa i zachować tam symetrię, której przez jedno gniazdo brak.
Wiem - teraz to można im "mówić" jak już jest za późno.
Ehh.. się nie nauczą nigdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kierownica - no cóż, zdecydowanie wolę swoją która ma "skrzydełka" niż po prostu krzyż.
MK3:
MK4:
Ja rozumiem, nowa kierownica ma wyglądać "nowocześniej"
ale jakoś przyzwyczaiłem się do takiego kształtu i uważam, że stara wyglądała lepiej niż nowa co trochę mi podchodzi pod kopię VW:
Brak zegarów Digital to niesamowite zaskoczenie.
Zamykanie wlotów powietrza to moim zdaniem niesamowity krok wstecz jeśli chodzi o "powiew" świeżości. Tak samo pokrętło regulacji częstotliwości wycieraczek. Taki "pstryczek" to był "cool" 10 lat temu.
Kombi jako linia to mi nawet z wyglądu zewnętrznego podchodzi, z racji że ja niestety hatchbacka mieć "nie będę", ale środek to jednak (wciąż moim zdaniem) beznadziejne podejście żeby robić większą Fiestę. Ja rozumiem - że są i części pod ręką to i linia "wyglądu" będzie podobna, ale niestety - mój hype i moje oczekiwania były jednak za duże.
A tak po zdjęciach i tym nagraniu ja jestem rozczarowany.
Fajnie że jest HUD, fajnie że jest kilka rzeczy których "brakowało" ale niestety na razie na podstawie tego co jest, ja już psioczę
Mi się nie dogodzi
I jeszcze jedno - ich nie pogięło z tymi zegarami?
Tak się cofnąć? Przecież one wyglądają jakby ktoś się cofnął o 12 lat wstecz :/
Trochę filmików się już na youtubie sypie: