Cytat:
|
Miałem wymienione obie gumy w przednich wahaczach? Dużą i małą?
Z dobrze to zrobili? Nie oberwało ich czasem już?
Poduszka amora by się tłukła na teście diagnostycznym. Jak się nie tłucze to wahacz.
No chyba, że się rozpadł amortyzator, ale to był strasznie waliło i przede wszystkim ciekło.
|
Wymienili obie w zeszłym roku, sprawdzili jeszcze raz i wszystko ok z nimi. Wahacz niby po diagnostyce ok. Na teście diagnostycznym twierdzą że nic nie widać co by wydawało te dźwięki. Diagnosta stwierdził że może te amortyzatory tak mają i taka ich natura
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Napisałem w tej sprawie do sklepu internetowego , gdzie kupiłem te amorki. Opisałem sytuację. Dostałem taką odpowiedź: " Witam serdecznie,
Sporadycznie ale zdarzają się przypadki że amortyzator stuka, będzie spełniac parametry, gdyż na stacji diag. wyjdzie np 75-80% ale stukał będzie. Jedyne rozwiązanie aby nie stukał wymiana na nowy + reklamacja "starego". Czy tak faktycznie jest w Pana przypadku ciężko powiedzieć....." - ciekawe. Osobiście, w tej krótkiej informacji odczytuję informację (zdarzyło się już tak, jak Pan opisał). Nie wiem jak wy?