Cytat:
|
W ostatnich dniach ASO zainstalował mi w mondeo MK5 2017 i SYNC3 najnowszą wersję oprogramowania 3.0 w syncu. Poprzednia wersja była 2.2.
Wgrywanie trwało kilka godzin, nawet auto zastępcze dostałem, żeby na drugi dzień wrócić po swojego mondka. Niestety, błąd, który miałem nie zniknął w najnowszej wersji. Chodziło mi o pogłaśnianie na maksa dzwonków w iPhone po każdorazowym połączeniu się po BT z SYNC3 w aucie. Ma ktoś jakieś lekarstwo na to (poza zmianą iPhone na coś z androidem)? ASO niestety wymiękło przy tym problemie.
|
U mnie jest dokładnie tak samo, ale wniczym mi nie przeszkadza bo po wyjściu z samochodu dzwięk wraca do normalnego poziomu. To jest chyba specjalnie zrobione w iphonie z racji hałasu generowanego przez samochód, żeby usłyszeć dzwonek. Wiem że nie potrzeba mając Sync ale takie ustawienie było swego czasu w samsungach ( ustaw max. głośność dzwonka po połączeniu z samochodowym zestawem bluetooth), może Apple wychodzi z tego samego założenia tylko że nie daje opcji żeby to wyłączyć.