Koledzy narzekacie na Forda. Ja kiedyś miałem sytuacje w centralnym serwisie mercedesa w Warszawie który jest podobno najlepszy w Polsce. Przy przyjmowaniu auta Pan nie stwierdził żadnych uszkodzeń na aucie przy odbiorze na drugi dzień stwierdziłem wyszczerbioną i pękniętą lampę ubytek 1cmx2cm która podczas naprawy była wyjmowana żeby naprawić wypadanie zapłonu. A pan kierownik serwisu twierdzi że kolega musiał nie zauważyć przy przyjęciu auta i chcieli wypiąć się na to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po paru miesiącach batalii sądowej udało się uzyskać nową lampę. A auta i tak nie naprawili twierdząc że nie da się tego naprawić i trzeba wymienić cały rozrząd na nowy ale ja już muszę za to zapłacić ponieważ to wina za bardzo dynamicznej jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (11000zł za łańcuch napinacze itp. + robocizna) Dodam że auto na gwarancji z przebiegiem 5000km a powodem wypadania była cewka zapłonowa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W serwisach pracują tylko ludzie którzy na szkoleniach 5% jedzie się czegoś nauczyć a 95% napić pobawić itd. i dlatego tak serwisy w Polsce działają. I w gwarancję zwłaszcza przedłużoną nie wierze bo potem jest że ten typ tak ma i robienie z klienta idioty że coś wymyśla