Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 16-04-2018, 11:51   #1362
bzikoll
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Modyfikacje Converse+ by Orion512

Cytat:
Napisał orion512 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aby uzyskac te informacje (i wszystkie dowolne inne) potrzebny jest Gateway wpinany w obd.
Rosjanie poszli ta droga i ja tez idę w tym kierunku.
Gatewaya od strony hardware mam praktycznie gotowego.
Niestety na razie nie mam czasu zając się softem samego convers Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba, że Ty latar mnie zmotywujesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no dobra fajnie fajnie a nie lepiej zrobić zmodyfikowany soft do PCMa, skoro można wyprogramowac dpfa to może trzeba się zastanowić jak dołożyć parę linijek z poleceniem wysyłania info do zegarów że wypalanie ma miejsce a w zegarach odczytać tę informację także dopisując perę linijek w oprogramowaniu zegarów, nie trzeba nic dokładać itp.
tym bardziej, że info z PCMa do zegarów wiecznie jakieś informacje przesyła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

to takie luźne myśli ...
bzikoll jest offline   Odpowiedź z Cytatem