View Single Post
Stary 18-04-2018, 12:38   #22
Magicspeaker
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Ford Focus ST Estate
Silnik: 2.0 TDCi 185HP
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Co jest na wyposażeniu bagażnika w wersji full wyposażonej

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrobiłem dla Ciebie zdjęcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak myślałęm, że wygląda to fachowo. U mnie są wycięte w podłodze niepełne okręgi (około 70% okręgu), które można unieść i ewentualnie zahaczyć hak siatki o oczko uchwytu.

Bump:
Cytat:
Napisał Ze_ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Mk2 było prymitywnie- przyspawane metalowe pręciki, więc z automatu każdy kombi miał. Może się jakiemuś dealerowi pomyliło i założył, że każde Mk3 też tak ma, choć jak widać na zdjęciach wyżej - w Mk3 już są dodatkowe zaczepy do siatki.
Jak zamawiałeś a nie ma, to ja bym reklamował i domagał się instalacji lub jakiegoś solidnego "zadośćuczynienia".
U mnie też są takie druciki, ale udało mi się wyszukać zaczepy (plastik + aluminium) na znanym serwisie internetowym. Auto mam z drugiej ręki, widocznie pierwotny właściciel nie zamówił.

A co do gumy - to kupiłem rezaw-plast i te miejsca, gdzie powinny być zaczepy są nieco wyżej, więc planuję zrobić otwory wybijakiem/wycinakiem rymarskim, żeby umożliwić dostęp do oczek w podłodze.. W Mazdzie 6 GH mam uchwyty na ściankach, faktycznie Ford ma trochę do nadrobienia..
Magicspeaker jest offline   Odpowiedź z Cytatem