Temat: [Transit 2014-2019] Czy ktoś już posiada nowy model ???
View Single Post
Stary 18-04-2018, 14:40   #885
Desper82
ford::beginner

Imię: Radosław
Model: Ford Transit Custom - służbowy ;)
Silnik: 2.0 TDCi (blue)
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Czy ktoś już posiada nowy model ???

Cytat:
Napisał lukas_ko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A dostałeś chociaż auto zastępcze?

Bo twój jest chyba jeszcze na gwarancji?
Dostałem od leasingodawcy. Opla astrę w hatchback -u Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał mihau134 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widocznie miales pecha .. ja np od Lipca zeszlego roku do teraz mam po 56 tys km zrobione i jak narazie tylko wymienilem olej i leje paliwo . Raz tez był na gwarancji ; update oprogramowania PCM i ustawienie zbieznosci .
Zawsze komuś się trafi. Ja mam komfortową sytuację, bo auto jest służbowe, w leasingu z gwarancją mobilności. Są trudności w używaniu osobówki do celów serwisowych, ale nie narzekam, bo mam czym jeździć. Gorzej by miał ktoś, ktoby nabył takie auto np. Do swojej małej działalności gospodarczej. Ponad miesiąc bez samochodu mogłoby taką działalność zamordować. Dziś dostałem info, że głowica ma być w piątek.
Desper82 jest offline   Odpowiedź z Cytatem