Witam wszystkich serdecznie, jestem świeżym posiadaczem Mondeo MK 2.0 tdci 163km w automacie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam do Was serdeczne pytanie, a mianowicie podczas zeszło tygodniowej wymiany oleju w silniku zauważyłem wyciek oleju z silnika. Niestety nie miałem z sobą telefonu żeby zrobić dokładne zdjęcie miejsca wycieku, więc postaram się go w miarę dokładnie opisać. Stojąc pod autem twarzą zwrócona w kierunku przodu samochodu wyciek jest po lewej stronie (strona kierowcy) na górze silnika, w miejscu tym jest cześć (nie wiem jak się nazywa) do której dochodzą kabelki (cieńkie od instalacji elektrycznej). Jeżeli ktoś po tym opisie jest w stanie pomóc to super
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak najszybciej postaram się wrzucić fotę miejsca wycieku. Poglądowo wrzucam zdjęcie z góry silnika z zaznaczeniem mniej więcej lokalizacji wycieku (z góry przepraszam za niedokładność).
Z góry dzięki za pomoc.