większość radii jest z tej samej fabryki
ja mam jeszcze inne
różni ludzie rożne radia chwalą ale o tym nie dyskutuję
są też baaaardzoooo nie zadowoleni (może kupili radio starszej generacji z antkiem 4,4 i1GB ramu)
ogólnie polecane są radia z antkiem 6,0 i 2gb ramu
Cytat:
|
Isudar jest dostępny w wersjach z nowszym Androidem i 4 GB RAM i dużo tańszy.
|
pokaż takie radio lub link do takiej aukcji ja jakoś nie mogę trafić na takie "cudo"
dodatki do radia
to tylko dodatek w polsce można trafić w podobnej cenie
ja mam tylną kamerę za 30PLN z przesyłką i jestem zadowolony
przednia jest w podobnej cenie i służy jako rejestrator
Cytat:
|
stary Android i pytanie czy do codziennej funkcjonalności radia wersja Androida od 6 wzwyż ma jakieś znaczenie ?
|
to zależy
nawigacje wolą nowszego antka i większość apek z google sklep jest już pod nowsze adki
Cytat:
|
Często ludzie piszą że mają problemy ze sterowaniem przy kierownicy oraz zasięgiem.
Czy te problemy dotyczą konkretnej marki czy wszystkich po trochu ?
|
wszystkich po troch
aby poprawnie działało sterownie z kierownicy potrzebny jest canbus
aby dobrze radio odbierało fale (tak jest w mondku nie wiem jak we fokusie) potrzebny jest separator antenowy dobrze podłączony aby spełniał swoje zadanie
Cytat:
|
I ostatnie pytanie ale to oczywiście kwestia gustu czy lepiej prezentuje się i lepiej użytkuje się wersję czarną wokół srebrnej rami czy wersję srebrną wokół srebrnej ramki ?
|
no i sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, a jakie teraz masz podpasuj pod kokpit
Cytat:
|
Zauważyłem że te wszystkie radia nie mają z tyłu na środku wypustki (tak jak to jest w fabrycznych radiach) która wchodzi w otwór montażowy w głębi i pozwala prawidłowo osadzić radio i radio trzyma się tylko na 4 śrubach z przodu - nie ma z tym żadnych problemów ?
|
u mnie odbyło się plug&play i wszystko działa nic nie lata nie trzeszczy