W seryjnych lampach (srebrnych) kierunkowskaz nie wygląda źle, ale po pomalowaniu maskownic na czarno szkło wydaje się zżółkłe jak dla mnie. Można by je przelecieć folią przyciemniającą do lamp (jasna albo ciemna), a w klosz dać jakiś mocne żarówy, by zachować bezpieczeństwo na drodze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przychodzi mi jeszcze do głowy patent, który zrobiłem niedawno w Foce RS - szybkę kierunku lekko przyciemnić, a zaraz za kloszem dać maskownicę z naklejonymi jeden przy drugim pomarańczowymi paskiemi led. Paski są seryjnie białe, ale ja je polakierowałem na czarno i jedynie co widać, to małe białe kropki, które są diodami. Myślę, że w Esie też szłoby to zrobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.