View Single Post
Stary 26-04-2018, 21:35   #366
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Wymiana wyświetlacza 2 liniowego na 4,2"/5"

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście
Dzięki za konkretne info Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko jeszcze ...:

1 . A co to znaczy OEM? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo na tym całym Sync mi zależy jeśli to to

2. Czy F1 ... to nie jest poliftowy i czy w połączeniu z przedliftem będzie działał?
400 -500 zł na pewno nie dam za sam wyświetlacz, bo ponoć za 500zŁ to chłopaki kupowali komplet Sony z navi...

3. Czyli wyświetlacze 5 cali maja inne wyjscie na kamerke niż wyswietlacze 4.2 ? W tych 4.2 chyba z tyli na kamerkę jest wejście " prostokątna wtyczka " ? Tutaj widzę okrągłą przejściówkę.

4. I ostatnie pytanie . Czyli mając ten 5 cali i przejściówkę za 27 dolarów z linku potrzebny jeszcze będzie oryginalny moduł kamery cofania i chińska kamerka , lub też moduł, oryginalna kamera i bez przejściówki. Dobrze mówię?
Kamerki widziałem używane po 100 zł, moduł też mi się gdzieś rzucił w oczy w podobnych pieniądzach. Pytanie tylko gdzie się wpina moduł i czy od tylu do przodu auta jest instalacja ...
Bo że w klapie nie będzie to raczej wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem