View Single Post
Stary 04-05-2018, 23:38   #16
hunteroza
ford::average

Imię: Kamil
Model: Smax
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Zanik dźwięku i mute dla źródeł BT i USB w NX SD

Panowie, dziękuję za wszystkie porady. Kupiłem tymczasowo 8M5T-19G488-AM i ogólnie nie jest źle, połączenia działają poprawnie (wykluczyłem wadliwość innych elementów), natomiast media z telefonu niestety na tym nie działają. Komend głosowych nie uzywam, nie testowałem. Tak więc podstawowa i najbardziej potrzebna funkcja jest, super, ale niestety wygląda na to, że mediów (głos z aplikacji, muzyka) na tym module nie będę miał. To, że aktualny moduł nie wspiera mediów, widzę w telefonie we właściwościach urządzenia. Myślę, że powodem jest to, że podłączyłem jedynie dużą kostkę, natomiast wtyczka USB pozostała niepodłączona, ponieważ interfejs nie pasuje:

W moim dotychczasowym module jest mini-USB:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

W tym co kupiłem, nie wspierającym mediów z USB, jest jakieś inne złącze (jeśli to USB to zwykłe, na żywo bez wtyczki, albo coś innego:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie zamierzam przerabiać wtyczki i próbować, bo finalnie chce mieć ten moduł co miałem, poczekam aż się coś trafi. Czy orientujecie się może, czy moduły 488 były też z wtyczką mini-USB i przy kupnie takiego miałbym media BT z telefonu?
hunteroza jest offline   Odpowiedź z Cytatem