Cytat:
|
To jest wg mnie podkładka dla 6 latków ważących powyżej 25kg!
|
Nie twierdzę że nie masz racji bo pewnie się znasz , ale skoro producent pisze, że od 15 kilo , skoro testy np adac te foteliki przechodzą bardzo dobrze to coś w tym jest.
Co do 4/5 punktowych pasów to 90 % fotelikow 15-36 nie ma , tylko jest zapinane pasami samochodu , pasy nie powinny podżynać gardła Bo pasy rosną razem z fotelikiem , są prowadnice i po prostu źle, inaczej zapiąć się nie da
Tym bardziej mój młody jest wzrostem większości 3 latków to powinien pasowac , oczywiście sprawdzę jak będę miał ten fotelik .
Nie mówię na 100 % , najwyżej fotelik zaczeka pół roku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyłem nie chce wozić dziecka. Raz że focus jest ciasny , dwa że od półtora roku jeździ już przodem , a trzy to najlepszy wiek dziecka do poznawania świata. Jeździmy po 2 -3 godziny i sobie rozmawiamy non stop i wszystko mu pokazuje.
Tyłem do kierunku jazdy nigdy w żadnym samochodzie ja osobiscie nie widziałem, ile jest takich ludzi jak wy ? Mniej niż 1 % ? Ja nie chce po prostu wozić dziecka tyłem .
Umie umie o to się nie martwię . Nigdy nie chciał się wypinac ani wstawać z fotelika.
A co do jazdy tyłem to często też jeżdżę sam z młodym, a żona z dwójką dzieci , ciężko wtedy patrzeć na dzieci skoro ich nie widać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No zobaczę jak przyjdzie , kłócił się nie będę bo trochę racji każdy z was ma , ja mam swoje wizje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale dzieki za opinie, patrzylem już na cybexa 9-36 ale one mają te nakladki na kolana zamiast pasów. Nie podoba mi się to
A inna sprawa taka , że drugi młody, 8 miesieczny, już wyrósł z nosidelka bo ma 85 cm i 11.5 kilo więc musi dostać fotelik starszego
Rosną te dzieci ...