View Single Post
Stary 10-05-2018, 18:10   #252
polak2468
ford::average

Imię: Piotrek
Model: Focus MK3 Kombi
Silnik: 2.0 TDCi 150KM @ 180KM
Rocznik: 01.2018
Domyślnie Odp: Czym się różni silnik 1.6 TDCI 95 KM od 1.6 TDCI 115 KM?

Cytat:
Napisał Szemix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam dzisiaj czyli 9.05.2018 Pan Mayak wgrał mi soft 115 koni do 95 konnego focusa mk3 2013 roku, powiem w skrócie polecam tego Pana fachowa robota, wszystko trwało jakieś 30 minut. Odnośnie wrażeń, auto 1 bieg rusza po piskach gdzieś wcześnie się dławiło, 2 wciska w fotel tak od 2 tys obrotów w górę, 3 wiadomo a 4,5,6 uratowane przed eutanazją, można śmiało na tych biegach teraz przyśpieszać, dynamika auta poprawiła się znacznie i mam wrażenie, że na wolnych obrotach lepiej pracuje, gdzie wcześniej drżała kabina w rytm pracy silnika tak teraz to już nie jest prawie wyczuwalne. Także jak nie wiecie czy warto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to powiem, że nie ma co się zastanawiać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja długo nie czekałem bo tydzień po zakupie to zrobiłem i był to idealny wybór. Dzięki Mayak !Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja się miałem do kolegi Mayak wybrać jeszcze w zeszłym roku z moim Focusem MK3, ale tak się pochrzaniło z finansami, że może gdzieś w czerwcu/lipcu się będę chciał wybrać. Cóż, na otarcie łez, 95KM po trasie spala przy wcale nie ekodrivingu 4,8l/100km. Ile pali 115KM? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
polak2468 jest offline   Odpowiedź z Cytatem