Cytat:
|
Skoro szef "cwaniak" i udaje,że się zna to jakim cudem prowadzi serwis Forda od prawie 20 lat? I jakim cudem wystawia i obsługuje wyczynowe Fordy na Rajdowych Mistrzostwach Swiata? Snowman, pomyśl trzy razy zanim kogoś pomówisz i oskarżysz o niepotrzebne wymiany. Odnośnie wibracji, przyjedź na reklamację, a nie smaruj na forum oskarżeń. Dwumas jest prosty do zweryfikowania i na 100% został wymieniony jak była taka potrzeba. Odnośnie stukania to ten wątek ciągniesz już od 2015 roku i wszystkie warsztaty wkoło potwierdziły, że nic się nie dzieje. Myślę, że dla tego my też nie znaleźliśmy dziury w całym ;(
|
powiem Wam tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., jeżdże do PZ service mondziakiem z 1997 roku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., zostawiłem już u nich więcej kasy niż ten samochód jest wart kilka razy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., fakt tanio nie jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale zadowolony jestem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..