Witam, z góry przepraszam wszystkich ale odpowiedzi na konkretne pytanie na forum nie znalazłem. A więc chodzi o to, kupiłem już w kraju zarejestrowanego Fusiona w kolorze czarnym. Niestety miałem dzwona..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szukam zderzaka i maski w kolorze czarnym i niestety blacharz co robi auta ze stanów powiedział mi, żebym się upewnił jak kupie element w kolorze, bo w stanach są w kolorze czarny akryl a w eu czarna perła. Byłem dzisiaj w salonie forda , stały 4 czarne mondeo, jak dla mnie wyglądają tak samo ale wiadomo na oko to chłop w szpitalu umarł. Niestety nie mam aktualnie dostępu żeby sprawdzić kod lakieru i się samemu dowiedzieć. Proszę was wy macie wiedze dla was to napisanie jednego zdania.
Kolor czarny w Fusion jest taki sam jak w Mondeo czy nie ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam Paweł z 3city