View Single Post
Stary 26-05-2018, 01:10   #16
7gsi
ford::average

Imię: piotr
Model: Focus
Silnik: 1,0 ecoboost 125KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: ASO Bemo Szczecin

Dodam kilka slow.

Pomorska - dawno temu kupilem tam Focusa I i 3 lata serwisowalem, ogolnie wszystko ok i wspominam pozytywnie. Rowniez Focusa, z ktorym przez 10 lat i ok 200tys km nie bylo jakichkolwiek problemow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ustowo - niedawno kupiony bus do firmy i od strony obslugi transakcji wszystko ok.

Niestety podkusilo mnie umowic prywatnego Focusa III na kilka prostych napraw w tym przeglad "roczny" - i to juz powrot do czasow czystego socjalizmu. Obsluga przez kierownika serwisu. Rozmowa telefoniczna, opis tematow, wycena na atrakcyjna kwote - super. Umowieni na wizyte za 2-3 dni. Ustalone, ze przed przyjazdem bedzie potwierdzenie wyceny na maila. I zaczynaja sie schody. Puscilem maila z pelna specyfikacja, z nr vin itp. Cisza. Po kilku dniach uprzejmie pytam, czy mail dotarl? Odpowiedz: "otrzymalem". No to poczekalem i dzwonie raz. Po tygodniu drugi. Po 2 tygodniach bez jakiejkolwiek odpowiedzi dzwonie znowu. Gosciu strzela focha, on nic nie wie, nie pamieta i o co mi chodzi. Dzwonie na centrale i prosze o dane do przelozonego tego pana, bo nie lubie takiego traktowania. Dopytuja o co chodzi, wyjasniam. Nagle po 15min dzwoni jasnie pan kierownik i niezbyt uprzejmie dopytuje "o co mi tam chodzilo". Nie chce mi sie z nim juz rozmawiac wiec odsylam do maili z przed 2 tygodni i grzecznie koncze rozmowe. Po 15min CUD ! Przychodzi mail z wycena. Ceny wyzsze o jakies 400% od deklarowanych w rozmowie (nie zartuje). Czysta kpina.

Auto ogarnal FordFach - milo, konkretnie, profesjonalnie, szybko, i za naprawde niewielkie pieniadze.

Na Ustowo do serwisu aso juz na pewno nie bede zagladal. Skutecznie mnie zniechecili.
7gsi jest offline   Odpowiedź z Cytatem