View Single Post
Stary 26-05-2018, 19:08   #7
maximus1986
ford::average

Imię: Bartek
Model: Fusion MK2
Silnik: 2,0T
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK V sedan/hatchback brak wycieraczki

Ja mam już rok sedana i nie widzę problemu z zabrudzoną szybą ( nie brudzi się bardziej niż boczne). Jeździłem wcześniej autami typu coupe z długą klapą bez wycieraczek i też nie było problemu, jedynie a aucie typu SUW wycieraczka się przydawała bo nic nie było widać. Reasumując w sedanie klapa jest na tyle długa że nie ma zawirowań brudu na szybę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak dla mnie polecam sedana wycieraczka w HB jest ohydna jak dla mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co to praktyczności wożenia dużych pakunków w HB to i tak lodówka nie wejdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak coś mniejszego to i tak półka przeszkadza a po wyjęciu półki przestrzeń zwiększa się niewiele i wtedy zostaje jeżdżenie z otwartą klapa, w sedanie wózek dziecięcy bez problemu wchodzi a jak ktoś chce wozić duże rzeczy to niestety zostaje kombi lub Transit Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mondeo to sedan klasy premium a nie Transit i nie wozi się nim towarów cały czas żeby otwór bagażnika był problemem. Ale każdy ma swoje potrzeby mi sedan się najbardziej podoba i ma ładniejszą linię boczną błotników tylnych.

Ostatnio edytowane przez maximus1986 ; 26-05-2018 o 19:10
maximus1986 jest offline   Odpowiedź z Cytatem