Na 100% na foto masz zaznaczony element który grzeje sam go u siebie naprawiałem bo się uszkodził wbiła się w niego spinka od wiązki fotela podczas opuszczania fotela, i przestał grzać musiałem kupić grzałkę i wmontować w wiatraczek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Też byłem zdziwiony takim rozwiązaniem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji rozebrać siedzisko i nie ma tam maty na 100% a takie wiatraczki z grzałkami są dwa jeden na siedzisko drugi innego kształtu na plecy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (W moim temacie o niegrzaniu fotela opisywałem temat) Moim zdaniem wiatraczek szybciej grzeje niż mata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie rozwiązanie jest już w paru autach np. Land rover lub mercedes
W linku masz opis Heated
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.ebay.com/p/2015-2016-201...75.c100623.m-1