Temat: [Fusion - Mondeo USA] Montaż podgrzewanych foteli
View Single Post
Stary 29-05-2018, 08:40   #4
maximus1986
ford::average

Imię: Bartek
Model: Fusion MK2
Silnik: 2,0T
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Montaż podgrzewanych foteli

Na 100% na foto masz zaznaczony element który grzeje sam go u siebie naprawiałem bo się uszkodził wbiła się w niego spinka od wiązki fotela podczas opuszczania fotela, i przestał grzać musiałem kupić grzałkę i wmontować w wiatraczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Też byłem zdziwiony takim rozwiązaniem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji rozebrać siedzisko i nie ma tam maty na 100% a takie wiatraczki z grzałkami są dwa jeden na siedzisko drugi innego kształtu na plecy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (W moim temacie o niegrzaniu fotela opisywałem temat) Moim zdaniem wiatraczek szybciej grzeje niż mata Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie rozwiązanie jest już w paru autach np. Land rover lub mercedes
W linku masz opis Heated Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://www.ebay.com/p/2015-2016-201...75.c100623.m-1
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 2.jpg (46.6 KB, 139 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez maximus1986 ; 29-05-2018 o 08:44
maximus1986 jest offline   Odpowiedź z Cytatem