View Single Post
Stary 30-05-2018, 21:48   #133
OwiecPL
ford::beginner

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: niedziałający centralny zamek od strony kierowcy

Siema,
Stwierdzilem ze nie bede zakladal nowego tematu, wiec podlacze sie tutaj.
Mam MkIV z 2010 przed liftem i z tego co wywnioskowalem po wpisach tutaj i w paru innych tematach, padl mi silownik.

Konkretnie to tak - zamek od strony kierowcy nie reaguje na pilota, ale jak otwieram/zamykam kluczem to normalnie wszystkie drzwi dzialaja. To samo od srodka, wszystko ok, problem tylko z pilotem.

Przeczytalem tez, ze podobno tylny lewy zamek i ten od kierowcy jest prawopodobnie taki sam, wiec mozna by go podmienic, zeby sie upewnic ze to na pewno to.

Doszedlem do zamku, ale ni cholery nie bylem w stanie go wyciagnac, stanalem w tym momencie:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie jestem w stanie tego wyciagnac, bo od gory trzyma sie mechanizm od klamki i nie widzialem zadnego miejsca, w ktorym mozna by to odczepic. A ciagnac na chama i polamac to nie sztuka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ktos jest mi w stanie powiedziec jak odlaczyc sam zamek od calej reszty? Czyli mechanizm klamki i przewod z biala koncowka, tez nie bylem w stanie tego odczepic.
OwiecPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem