niby tak. kolega jeden spytal mnie na priv : ktory soft- orion vs rosija ?
napisalem sie troszke o roznicach ... ale ktory bym sam wybral ?
moze sie przywyczailem .... ale rosje. roznic zbytnio nie ma miedzy nimi , ale jednak rusek daje mi mozliwosc wylaczenia dodatkow z menu i cyfrowa predkosc. na poczatku myslalem ,ze cyfrowa predkosc jest zbedna... ale zlapelem sie na tym ,ze jednak czesto na nia patrze. no i co mnie irytowalo troszeczke u oriona , to zmiana kolorow akumulatorka i silnik przeniesiony z gory listwy wskaznikow na dol. nie wiem ,czy to jego robota , czy forda ... ale bylo to jakies nienaturalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w kazdym razie.. jezdze juz jakis dluzszy czas na rosji i przyzwyczailem sie do tego , ze licznik mi nie przeszkadza i nie mryga kolorami bez powodu.
moze i bym sie skusil na orionowski soft gdyby nie ikonka silnika na dole i zmieniajaca kolor ikonka baterii .
co do rosji .. i ona ma wade. mianowicie cyfrowa predkosc ... jest pewna rozbieznosc miedzy wskazaniami. licznik 100km/h cyfrowy 95km/h . roznica jest .. jak sie jest pedantem , to sie mozna zawiesc ... ale i albo przyzwyczaic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mimo iz soft oriona jest na nowszej bazie zrobiony, to i tak wole rosije.
ale to tylko moja opinia... jeden z "niedoszlych" kolegow wolal soft oriona tylko dla grafiki, ktora jest lepiej przedstawiona u oriona. wiec gusta i gusciki