View Single Post
Stary 31-05-2018, 16:19   #45
Mihau
ford::beginner

Model: Ford Focus mkII CC
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Stylistyka finalnej wersji Focusa IV, który weszła do sprzedaży.

Gdy zobaczyłem jeszcze raz od frontu przód Kii Ceed III to coś mi sie wydawało podobnego do Focusa IV. Te przetłoczenia na masce.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednak taką maskę miał już Focus III po liftingu
Wnęki z halogenami na początku wydawały mi się podobne podobne do tych na zdjęciach wersji kombi i sedan ale po znalezieniu widoku wersji kombi od frontu okazuje się, że jednak nie są.

Z perspektywy na poniższym zdjęciu kształt lampy i30 II (debiut 2011 r.) bez tej imitacji aluminium w górnym rogu przypomina kształtem lampę nowego Focusa.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Focus IV ST Line ma Fragment zderzaka dzielący dolny gril na trzy części w podobnie charakterystyczny sposób (to rozwidlenie i dwie odnogi bięgnące blisko, równolegle dolnej krawędzi grila) jak na zderzaku Astry mk5.

Ostatnio edytowane przez Mihau ; 17-07-2019 o 18:53
Mihau jest offline   Odpowiedź z Cytatem