Gdy zobaczyłem jeszcze raz od frontu przód Kii Ceed III to coś mi sie wydawało podobnego do Focusa IV. Te przetłoczenia na masce.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednak taką maskę miał już Focus III po liftingu
Wnęki z halogenami na początku wydawały mi się podobne podobne do tych na zdjęciach wersji kombi i sedan ale po znalezieniu widoku wersji kombi od frontu okazuje się, że jednak nie są.
Z perspektywy na poniższym zdjęciu kształt lampy i30 II (debiut 2011 r.) bez tej imitacji aluminium w górnym rogu przypomina kształtem lampę nowego Focusa.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Focus IV ST Line ma Fragment zderzaka dzielący dolny gril na trzy części w podobnie charakterystyczny sposób (to rozwidlenie i dwie odnogi bięgnące blisko, równolegle dolnej krawędzi grila) jak na zderzaku Astry mk5.