Temat: [Mondeo 2014- ] Doposażenie - elektryczna klapa
View Single Post
Stary 01-06-2018, 00:14   #33
lukbuc
ford::beginner

Model: mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Doposażenie - elektryczna klapa

Cytat:
Napisał GustoB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kurczę fajnie by było gdyby na tym forum były osoby, które dzielą się doświadczeniami również poprzez tutoriale. A tak mamy tylko posty typu: "zrobiłem sobie to i tamto", "udało mi się to" itd. Nikt nie zwraca uwagi na tych bardziej tępych użytkowników, jak np. ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie smuć się, zadzwoń to wszystko wyjaśnię, jest z tym trochę roboty (jeśli nie macie instalacji w podłodze wyposażonej już pod elektryczną klapę to ytrzeba rozbierać całą podłogę od strony kierowcy i wpinać się z czterema przewodami do kostek BCM pod kierownicą (bardzo mało miejsca i słaby dostęp) + jeden przewód pod tunelem środkowym, reszta instalacji rozprowadzona jest po bagażniku.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg Kostki moduł.jpg (20.5 KB, 508 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Schemat połączenia z BCM + Zasilanie.jpg (19.7 KB, 453 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Kostki do których trzeba się wpiąć..jpg (19.7 KB, 372 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg Bez*tytułu.jpg (15.1 KB, 375 wyświetleń)
lukbuc jest offline   Odpowiedź z Cytatem