Temat: [Mondeo 2000-2007] Jaki zestaw hamulców?
View Single Post
Stary 03-06-2018, 06:05   #345
corneliusab
ford::expert

Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
Domyślnie Odp: Jaki zestaw hamulców?

Moment, foka st 225 ma inne heble jak foka rs. Ja mam zalozone w mk3 z foki st 225 i to sa tarcze 320mm i zaciski p&p pasuja do mk3 ale nie do mk4, do mk4 pasuja zaciski z foki rs i tam jsst tarcza 336mm.
Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...nie pozostaje nic innego, jak tylko zrobić porównanie dwóch aut, z których jedno będzie na heblach z XC60, a drugie z Focusa ST225/RS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wiem o co chodzi ale wypadaloby napisac, ze sa potrzebne tez jarzma od xc60, ktos bedzie chcial zrobic moda, kupi zaciski od volvo, kupi nowe wieksze tarcze, rozbierze auto i juz nie posklada na nowych gratach.
Cytat:
Napisał Juzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wyobrażam sobie jak można pomyśleć, że jarzmo zacisku tarczy 300 mm będzie pasować do tarczy 328 mm :-)

To jasne, że zacisk przychodzi w zestawie z jarzmem :-)

Nastukane na szklanym ekranie
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Ostatnio edytowane przez corneliusab ; 03-06-2018 o 06:08
corneliusab jest offline   Odpowiedź z Cytatem