Cytat:
|
WITAM
próbowałem wcisnąć hamulec i gaz ale pedał hamulca jest ,,twardy" nie da rady go wcisnąć o co kaman
|
To normalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Widać młody człowiek jesteś i nie pamiętasz samochodów bez wspomagania, gdzie hamowanie było dobrym treningiem mięśni nóg.
Pedał hamulca stawia duży opór, bo pchasz płyn w dwuobwodowym układzie, bez pomocy pompy wspomagania, która zadziała dopiero po uruchomieniu silnika. Gaz idzie, jak w masło, bo niczego nie tłoczy. Już nawet linki nie ma, bo dali tu pedał z elektronicznym czujnikiem jego położenia.
A jak czytam to, że ludzie czekają na ten komunikat, zamiast wymienić raz w roku, czy po tych 15-20 tysiącach, to smutno się robi... Informacja dobra rzecz, o ile komputer zlicza różne parametry i np. sam zalci wcześniejszą wymianę przy jeździe typowo miejskiej, w korkach, na krótkich dystansach, z używaniem start-stop itp. Jak by chciał po 5 tysiącach wymiany, to może mieć rację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A sposób na usunięcie komunikatu - zacny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie mam już Mk3 z firmy, więc nie sprawdzę u siebie, choć nie miałem nigdy tego komunikatu przed oczami.