Ze źródłami światła nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale w każdym reflektorze są 4 "kostki" LED-ów. Do mijania świecą dwie od zewnętrznej strony lampy, o tak:
https://i.imgur.com/bqncfLR.jpg
Do drogowych są dwie od wewnętrznej strony.
Rozkład jest ok, natomiast od razu zauważyłem braki światła na boki przy np. zjeździe z autostrady.
Żeby nie było - to nie żadna krytyka z mojej strony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko opinia i przedstawienie pewnego faktu w porównaniu do innych samochodów, którymi jeździłem, właśnie z ksenonami.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak naprawdę w tej klasie nie ma chyba samochodu, który by miał LED-y z dynamicznym doświetlaniem zakrętów. Zresztą nawet kompakty ich nie mają, oprócz Golfa i Octavii (i pewnie nowego Focusa). Jest szał na diodowe światła, a moim zdaniem producenci poszli na łatwiznę i w wielu samochodach skrętne ksenony zastąpili statycznymi LED-ami tłumacząc to nowoczesnością podczas gdy tak naprawdę jest to oszczędność. Zresztą to działa w dwie strony, bo diodowe reflektory też są tańsze. Nawet 2350 do ST-Line/Trend'a to naprawdę dobra cena i brałbym.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając do Fiesty, to jest bardzo dobrze. Zresztą pojeżdżę jeszcze trochę to coś więcej na ten temat napiszę. Akurat teraz się późno robi ciemno więc jest to utrudnione
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zdjęcia postaram się zrobić i wrzucić w najbliższym czasie.