Dzięki za odpowiedź
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Diesel raczej odpada, bo z tego co mnie uświadomili za kwotę jaką mam do dyspozycji jest bardzo duża szansa, że kupie mocno wyeksploatowany (chyba że kupię z polecenia, zadbany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Co do dodatkowych kosztów, jak najbardziej jestem świadomy, doskonale zdaję sobie sprawę, że pewne części się zużywają i powinny zostać wymieniane (to normalne). Jedynie zależy mi na tym żeby najważniejsze elementy były w dobry stanie jak np. silnik (nie wiem co tu jeszcze )
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jak to mówią, samochód to skarbonka. Jeżeli chodzi o "przygody" to też się tego spodziewam, nie przeszkadza mi to bo za tą kwotę jestem w stanie to zdzierżyć.
Czy do 10tys można kupić fieste 2 w dobrym stanie, czy należałoby zwiększyć budżet albo zainteresować się czymś innym?
Jak ten silnik współpracuje z LPG? Na jednym z rankingów wyczytałem, że 1.6 nie nadaje się do lpg.
Mam jeszcze jedną prośbę, czy mógłby ktoś sprawdzić numer VIN.