Temat: [Fiesta 2017- ] 2018, dodatkowe wyposażenie.
View Single Post
Stary 11-06-2018, 20:47   #1
hamsik
ford::average

Imię: Andrzej
Model: Ford Fiesta Titanium
Silnik: 1.0EB 125KM
Rocznik: 2018
Domyślnie 2018, dodatkowe wyposażenie.

Jako,że jestem po raz pierwszy na forum witam Wszystkich użytkowników tego forum. Mam nadzieję,że temat umieszczam we właściwym dziale.
Przyszła pora na wymianę mojego Grande Punto 1,4 na nowy samochód.
Po wielu za i przeciw i dzięki temu forum mój wybór padł na nową Fiestę 2018.
I tu prośba do użytkowników tego modelu Fiesty o pomoc w konfiguracji dodatkowego wyposażenia. Biorę po uwagę Sync Edition lub Titanium. Większość wyposażenia
standardowego i opcjonalnego to dla mnie zupełne nowości nie występujące w moim GP. Nie chciałbym brać dodatków , które raczej nie są niezbędne . W zasadzie co dziennie zmieniam konfigurację . Raz tempomat zwykły, a za chwilę pakiet z tempomatem aktywnym, opony 15 a za chwilę 16. To samo reflektory full led a potem pakiet z halogenami projekcyjnymi itd itd. Na pewno stałym dodatkiem ma być kamera i pakiet Blind Spot Information (BLIS) z Cross Trafc Alert (CTA). Co w/g Was powinienem zamówić do codziennej jazdy z reguły po dziurawych ulicach Łodzi, poza miasto rzadko 1-2 razy w roku i to raczej w ciągu dnia ? Już nawet dealer wycenił mi moją konfigurację Titanium, ale nie wiem czy to słuszny wybór i stąd mój post
hamsik jest offline   Odpowiedź z Cytatem