kierownica podgrzewana ma sens gdy auto będzie stało pod chmurką,ja nie odczułem braku tej opcji stojąc w garażu,ale to już indywidualna kwestia
co do dodatków to zależy jaką kwote chcesz przeznaczyć na zakup..generalnie jezdząc po mieście tempomat jest zupełnie zbędny zaś adaptacyjny jest fajny działa chyba od 30km/h i posiada funkcje hamowania dodatkowo jak user wyżej napisał w pakiecie dostajemy asystentów zapobiegania kolizjom i chyba warto dołożyć 2000zł do takiej opcji,chodź od razu powiem,że mając taki system nie ma pewności,że zawsze zadziała.Sam się o tym ostatnio przekonałem na szczęście w pore zareagowałem
co do świateł te projekcyjne świecą wystarczająco,chodź te full led ładniej się prezentują
i mocniej świecą ale piszesz,że mało jezdzisz nocą więc też nie ma sensu dopłacać skoro nie będziesz korzystać z tego..
no i tak by to wyglądało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z ciekawostek to 4 el szyby mają opcje sterowania (opuszczanie i zamykanie+ czujnik przeszkody )na pilocie przy 2 el szybach nie ma takiej opcji,chodź z tyłu wydaje mi się lepsza korbka,bo zawsze ktoś siedząc może sobie szybe uchylić,a tak bez przekręcenia kluczykiem nie zrobi tego,a w lato i tak uzywa się klimy więc korbka będzie lepszą opcją kiedy ktoś z tyłu siedzi a nas nie ma w samochodzie
warto sobie wziąść przyciemniane szyby początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego ale jednak w nocy auta z tyłu nie oślepiają,auto się tak nie nagrzewa i ładniej sie prezentuje
z minusów na szybie z tyłu bardziej widać brud na bocznych nie stwierdziłem tego