Z tempomatem jest tak - dopóki go nie masz to nie potrzebujesz, ale jak już z nim pojeździsz, to nie będziesz sobie wyobrażał samochodu bez niego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moim zdaniem warto dołożyć 400zł, nawet jeżeli miałbyś tego rzadko używać. Jak raz zdarzy się dłuższa trasa autostradą/ekspresówką to już zdasz sobie sprawę, jaki ten wynalazek jest wygodny i genialny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam adaptacyjnego nie miałem więc się nie wypowiem - być może jest podobnie, chociaż byłem raz na jeździe próbnej jakimś VW i nie przypadło mi to do gustu. Być może zbyt krótko z tym obcowałem.
Może porozmawiaj z dealerem, który dałby radę użyczyć Ci samochód na dłuższą przejażdżkę albo i nawet weekend? Będziesz miał okazje sprawdzić niektóre rzeczy i wtedy łatwiej będzie Ci podjąć decyzję.
Z opcji które wybrałeś - zastanów się czy nie lepiej zamiast alarmu zamontować dodatkowe zabezpieczenie po odebraniu samochodu? Mówię to akurat z perspektywy osoby, której ukradziono samochód.