Poszedłem krok dalej i jako że mam gaz to i dziś dopytałem gazownika . Wytłumaczył mi , że aby kombinować cokolwiek w aucie należy odłączyć gaz od auta bo tak to działa.
Wyłączyłem gaz - nnnniiiicccc
Poszedłem krok dalej i wywaliłem bezpiecznik od gazu i ....... nadal błąd VBF.
Czyli tutaj nie doszukiwałbym sie problemu z gazem ...
Znany Wam kolega w stolicy miał problemy z podłączeniem , focccusem nie poszło , dopiero po którymś razie forscanem.....
Znany Wam kolega z lubelskiego sprawdził w systemie , że były jakieś nieudane próby połączenia z autem ( podejrzewam ze na gwarancji w ASO bo skąd by miał inne info mojej pracy z samochodem ? ) i że nie bardzo ma chęci podjąć się tego wyzwania współpracy z samochodem coby go nie uziemić i od nowa wgrywać wszystkiego
Wychodzi na to , że to jakiś bubel fabryczny i szlak wie co z nim zrobić ..... Ktoś wie jak mógłbym się połączyć z tym białym pierniczonym focusem focccusem ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W sumie to na chwile obecną nic nie potrzebuje , ale po to kupiłem tego viakena żeby go choć z raz użyć ?
Może jest ktoś w Krakowie kto spróbuje cokolwiek zrobić ? Będę tam niebawem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po prostu brak słów i czegokolwiek