Cześć,
Witam wszystkich serdecznie.
Miesiąc temu stałem się właścicielem foki MK1, z rocznika 2003, silnikiem 1.6 Zetec SE.
(Szukałem wcześniej podobnego tematu, jest ich kilka ale żaden nie odpowiada na moje pytanie)
Otóż autko troche zawróciło mi w głowie, od razu więc pomyślałem, że zostanie ze mną na dłużej, Vectra i Astra były ze mną odpowiednio 8 i 12 miesięcy.
A tutaj, foczka w pięknym stanie, ale zapłaciłem za nią relatywnie dużo.
Właściciel argumentował mocno, że super przebieg (120K), a auto jest sprowadzone z niemiec, wiec pierwsza myśl to taka, że ten przebieg to 120 na jedno koło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale zrobiłem nią juz 500KM i w porónaniu do Astry G która rzekomo miala 280, auto serio pracuje o niebo lepiej.
Zacząłem sie zastanawiać, żeby te auto sobie zostawić na dłużej, bo na prawde jest świetne, a sama liczba przebiegu na liczniku, mimo, że w nią nie wierze, to jakoś na mnie działa.
Chciałbym wiedzieć, czy ASO będzie w stanie potwierdzić mi w jakiś sposób ten przebieg.
Jest prowadzonka ksiązka, niby do 2008 roku, tam ślad się urywa (wbite jest 65k, więc logicznie myslac, polowa przebiegu zrobiona w 5 lat).
Tyle, że auto pracuje na prawde dobrze, a w środku jest bardzo czyste.
I tu pojawia się pytanie, ja kocham samochody, a jeśli mialby zostać dla mnie, to chetnie zainwestował bym w lepsze oleje filtry rozrządy opony i wszystko inne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając do głownego pytania, czy jest jakas możliwość zweryfikowania przebiegu?
Jeśli bo jeśli nie w ASO, to jak to zrobić?
Nie wierze, ze pierwszy lepszy Mirek z warszatu mi to zweryfikuje.
Z góry dzieki za odpowiedź Panowie,
Pozdrówka
TL;DR
Jak zweryfikować przebieg auta z 2003?