View Single Post
Stary 18-06-2018, 11:40   #322
mayor
ford::advanced

Imię: Kamil
Model: Focus MK3FL Titanium
Silnik: 1.5 EB@200KM by TuneForce
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Chiptuning 1.0 ecoboost

Co prawda mam 1.5EB, ale to nie ma dużego znaczenia przy Twoich pytaniach, na które odpowiedzi na forum pojawiły się już dawno temu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ad. 1. Na tyle na ile sobie życzysz, można zrobić to bezpiecznie, nikt nie robi na limicie w samochodzie do codziennej jazdy.

Ad. 2. Dynamika zmienia się na plus, szybciej masz wyższy moment, więc krócej się rozpędzasz, obroty pozostają takie same, nie zmieniasz przełożeń skrzyni biegów.

Ad. 3. Spalanie może zostać na podobnym poziomie jak wcześniej, wszystko zależy od stylu jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja od chipa mam większą ochotę wciskać mocniej pedał gazu więc pali trochę więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum._)

Ad. 4. Bezpieczniej jest lać Pb98, szczególnie w lecie, gdy jest ciepło. W zimie można lać Pb95.
mayor jest offline   Odpowiedź z Cytatem