Temat: [Focus 2011-2014] Połączenie AUX czy się da ?
View Single Post
Stary 19-06-2018, 23:50   #39
ufolek
ford::amateur

Imię: michał
Model: focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: jak dołożyć gniazdo AUX

Cytat:
Napisał joosek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a na pewno nie masz AUX?? ja też mam w schowku gniazda, miałem na wierzchu tylko AUX, i co się okazało jak poszperałem tam i rozebrałem te miejsce gdzie jest miejsce na gniazdo ukazało się wejście USB. Rozbierz i zobacz, u mnie widocznie komuś przeszkadzało i schował USB
http://allegro.pl/gniazdo-aux-ford-f...3.html#thumb/1 ja mam coś takiego w schowku i USB było odpięte
dokładnie taki moduł jest w schowku, tyle że w miejscu wejścia aux siedzi wyłacznik auto alarmu cobra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał arturek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Chcesz pomóc koledzy czy dyskutować o tym co można dołożyć do samochodu

Jeśli kolega ma auto z 2012, brak AUX i nic nie pisze, że modyfikował auto,
to znaczy, że ma wyposażenie fabryczne
a jeśli ma wyposażenie fabryczne, to nie może mieć Sync 2 w 2012

Czy wyraziłem się jasno czy chce kolega o czymś jeszcze podyskutować lub wyjaśnić?

Bo mam wrażenie, że brniemy w bezsensowne dyskusje, bo kolega się chce wykazać

Obstawiam (zgaduję), że kolega @ufolek ma takie radio

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam
Arturek
Dokładnie takie radio siedzi w moim focusie

Ostatnio edytowane przez ufolek ; 19-06-2018 o 23:52 Powód: korekta
ufolek jest offline   Odpowiedź z Cytatem