Odp: Pomysły na mody zewnętrzne
Najlepiej dwie osoby sam jak robiłem to masakra jakaś. Jedna osoba nagrzewa opalarką najlepiej taka gdzie masz regulacje temperatury. Ja grzałem coś około 180 stopni trzeba uważać aby nie przeciągnąć foli to też mi się zdażyło. A i robiłem to na stole miałem zdemontowane obudowy. Ogólnie fajnie to wygląda ale mi w dwóch miejsach nie wyszło jak należy i z bliska ja to widzę może inni nie ale ja to wiem i mnie boli hyh. Ogólnie to trudno te zakrzywienia zrobić. Jest u mnie firma co się tym profesionalnie zajmuję ale za dużo krzyczą umówiłem się z lakiernikiem jak będe malował zderzak to mi pryśnie lusterka na czarno jak należy za dobre piwko. I tak też uczynie.
A tak btw ja maluje dyfuzor w tylnym zderzaku ale na czarny połysk miałem zostawić niemalowany ale jednak się skusiłem się na czarny. Zdjęcia dam po wykonaniu roboty ale to tak w połowie lipca.
Co do lamp narazie ten mod czeka bo jak bym miał je grzebać to odrazu wymiana xenonów na kojto ledowe ale na to trzeba mieć troszke grosza a muszę jeszcze wymienić amorki bo jeden już cieknie troszke
Ostatnio edytowane przez SLIWKA ; 21-06-2018 o 16:08
|