Ja w polifcie dokladalem czujnik (nr wiazki i skrzynki bezpiecznikow jaki ja mam- patrz fotka). Wszystkie czesci mam wygrzebane z jednego auta: czujnik, obudowa czujnika, wiazka dachu, ktora idzie do skrzynki w kostke ROOF-1, skrzynke bezpiecznilow bo moja nie obslugiwala czujnika (stara skrzynka z nr Bx, a nowa Cx) i przelacznik swiatel z AUTO. Roboty nie ma az tak duzo, wiazka idzie prawym slupkiem od skrzynki na dach. Trzeba zdemontowac: obie uszczelki drzwi z prawej strony, uchwyty w dachu nad drzwiami, lampki w podsufitce, lampki z przodu nad daszkami przeciwslonecznymi, daszki przeciwsloneczne, gorna prawa obudowe slupka B, prawa obudowe slupka A, kawalek plastiku pod obudowa slupka A przy tej trojkatnej szybce i schowek. Wiazka w podsufitce jest przyklejona do niej czrsciowo gabkami i na klej na goraco
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.